2000-Call-center-a07

PREDNOSTI KLICNEGA CENTRA

Omogoča podjetju, da lahko preko telefonske zveze kontaktira s posamezniki, ki na ta način dobivajo želene informacije ali pa podjetju sporočajo svoj interes.

Podjetje lahko v zelo kratkem času s pomočjo klicnega centra reagira na potrebe trga. Informacije so na ta način hitro, ugodno in lahko dostopne vam, vašim strankam in tistim, ki bodo to postale.

 

KLICNI CENTER JE ZELO POMEMBNO OKNO V SVET ZA PODJETJE

Veliko podjetij je ugotovilo, da za uspešen razvoj in nastop na trgu ni dovolj le raziskava trga. Zelo pomembno pri poslovanju je prav mnenje strank, njihov odziv in sposobnost vašega hitrega odzivanja na njihove želje in potrebe.

Prav z uporabo informacij, ki se pretakajo skozi klicni center, je možno iz vsebine klicev razbrati mnenje strank v odnosu do podjetja, določiti potrebe in smernice tržišča.

Pomembna lastnost našega klicnega centra je tudi ta, da vam lahko zagotovimo podporo, ne glede na dan v tednu ali uro dneva.

PREDNOST KLICNEGA CENTRA ZA PODJETJE

PROCES SODELOVANJA

SVETOVALCI

Vstopamo oziroma smo stopili v obdobje, kjer dodana vrednost ni v tehnologiji, temveč v znanju in ljudeh. Kreiranje uspešnosti sodobnega podjetja je vse bolj v rokah zaposlenih. Samo zaposleni so tisti, ki bodo soustvarjali usodo podjetja na njegovi poslovni poti.

V podjetju FONIS d.o.o. imamo razvit koncept celovitega izobraževanja delavcev. Gre za pridobivanje, kroženje in prenašanje znanja znotraj sistema izobraževanja.

Vsak naročnik želi, da zanj tržimo, predstavljamo, prejemamo oziroma oddajamo informacije, ki so specifične. Nobena druga storitev, ki jo opravimo za naročnika ni identična drugi storitvi, zato morajo biti zaposleni v klicnem centru dobro podučeni o izdelku, storitvi oziroma informaciji katero predstavljajo oziroma tržijo. Tak sistem zaposlenim nudi veliko možnost izobraževanja in usposabljanja, hkrati jim pa nalaga višjo odgovornost pri skrbi za lastni strokovni in osebni razvoj. Oblikujejo nas dobro in skrbno razvite komunikacijske sposobnosti, profesionalen odnos do strank, doslednost in odločnost.

2000-45108582_xxl